OP REIS MET DIETRICH EN PIAF

4 MAART 2022

31

januari

Over

Dit theatrale concert vertelt het verhaal over de ware maar wonderlijke vriendschap tussen Marlene Dietrich en Edith Piaf. Ooit waren de twee vrouwen boezemvriendinnen, ondanks hun verschillende karakters: Piaf de mateloze, die het leven en de liefde opdronk tot de laatste teug, en Dietrich de bedachtzame, die elke stap van haar carrière en privéleven zorgvuldig plande. Marlene is in de 90 en leeft al jaren als een kluizenaar. Op een avond krijgt ze bezoek van een kleine drukke gedaante uit haar verleden die verhaal komt halen…. Humor, nostalgie, feit en fictie vormen een verrassend en spannend geheel. Op Reis met Dietrich en Piaf neemt u mee op een reis naar muziek van vroeger! Naar Berlijn, naar Parijs en naar Amerika.

Frédérique Sluyterman van Loo en Marie Louise Nelemans spelen respectievelijk Marlene Dietrich en Edith Piaf. Hans Cassa speelt de mannen in hun leven en begeleidt beide persoonlijkheden op de piano.

Datum: 4 maart 2023 Start: 20:15 (19:45 koffie, thee en een praatje) Eind: 22:30 einde ... borrel... Locatie: Raadhuisstraat 3, Hooge Zwaluwe Prijs per ticket: €15,00